Κρατήστε με ενήμερο για τα Business Law Awards 2023

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Business Law Awards 2021

Recognising innovation & best practices in the provision of legal services

Business Law Awards 2021: Οι μεγάλοι νικητές στην αγορά νομικών υπηρεσιών
Lambadarios Law Firm, Ελληνικά Πετρέλαια στις κορυφαίες διακρίσεις

Business Law Awards 2021

Στην πρώτη τους διοργάνωση, τα Business Law Awards της BOUSSIAS ανέδειξαν τη σημαντική συμβολή του νομικού κλάδου στην εγχώρια οικονομική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας την καινοτομία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα στην παροχή των νομικών υπηρεσιών.

Πρόεδροι της Κριτικής Επιτροπής οι κ. Στάθης Ποταμίτης (Managing Partner POTAMITISVEKRIS) και κ. Ελένη Προβίδη (VP Legal & Public Affairs, AB Βασιλόπουλος).

Στην Τελετή Απονομής των Business Law Awards, η οποία διεξήχθη την Πέμπτη 8 Ιουλίου, στον κήπο του House124 – τηρουμένου του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την Covid-19 – το «παρών» έδωσαν και τα αξιότιμα μέλη της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, εγνωσμένου κύρους νομικοί από τον χώρο των δικηγορικών εταιρειών και των in-house νομικών τμημάτων. Μεταξύ αυτών οι Νάνση Βέρρα (ΟΠΑΠ Α.Ε.), Λεωνίδας Τόλης (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ), Αντιγόνη Παπανικολάου (MICROSOFT HELLAS), Ανθούλα Πανταζίδου (ΜΑΣΟΥΤΗΣ), Γιώτα Κρεμμυδά (HP), Δημήτρης Σμυρνής (ΜΕΤΡΟ), Πέννυ Παπαναστασίου (ACS) και Νικόλαος Κωστίκας (WATSON FARLEY WILLIAMS).

Εκ των Προέδρων η κ. Ελένη Προβίδη δήλωσε σχετικά: “Το επίπεδο των συμμετοχών ήταν πολύ υψηλό και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αν και τα δικηγορικά γραφεία συχνά συμμετέχουν σε βραβεύσεις, τα εσωτερικά νομικά τμήματα είναι πιο εσωστρεφή. Η εκδήλωση είναι μια ευκαιρία να έρθουν στο φως μικρά, μεγάλα και εσωτερικά τμήματα αλλά και πιο μικρές εταιρίες. Ήταν μεγάλη τιμή να είμαι στην επιτροπή και στην καρδιά της έναρξης μιας τόσο ωραίας προσπάθειας. Τα Business Law Awards της BOUSSIAS είναι ένας καταξιωμένος θεσμός και η BOUSSIAS είναι ο κατάλληλος φορέας για αυτή τη διοργάνωση”.

Κορυφαίες Διακρίσεις

Ως Law Firm of the Year διακρίθηκε η Lambadarios Law Firm για τη βράβευση του έργου ‘Τροποποίηση της Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και της Ελληνικός Χρυσός ΑΕ’, αλλά και την συνολική της συμβολή στην αγορά της ενέργειας, ως ‘Leader in the Energy Sector in Greece’.

Ο Managing Partner της Lambadarios Law Firm, Κωνσταντίνος Λαμπαδάριος, δήλωσε σχετικά με τη βράβευσή του: “H ομαδικότητα, η εκτίμηση και ο σεβασμός μεταξύ των μελών της ομάδας μας αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας των project μας. Η αγορά της ενέργειας, εντός της οποίας δραστηριοποιούμαστε είναι το μέλλον και έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Η πρωτοβουλία της BOUSSIAS είναι εξαιρετική και εύχομαι και του χρόνου με χαμόγελο”.

Την κορυφαία διάκριση In-House Team of the Year απέσπασε η νομική υπηρεσία της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., η οποία βραβεύθηκε τόσο για την παρουσία της στην αγορά της ενέργειας, ως ‘In-House Energy Team’, αλλά και για το έργο ‘Project Kozani’.

Ο επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας της Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., Ιωάννης Αψούρης, ανέφερε σχετικά με τη διάκριση: “Στα βραβεία κρίνεται η υποψηφιότητα σου αυτοτελώς, και η δική μας εκτιμήθηκε από την επιτροπή. Ταυτόχρονα, η νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ είναι μια μεγάλη υπηρεσία που χειρίζεται κρίσιμες και απαιτητικές υποθέσεις όπως το Project Kozani για το οποίο βραβευθήκαμε, το οποίο λόγω μεγέθους και πολυπλοκότητας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η BOUSSIAS στέκεται πολύ κοντά στον νομικό κόσμο μέσω των βραβείων και του περιοδικού Lawyer που αποτελεί πνοή φρεσκάδας στο νομικό τύπο”.